Receptia de Anul Nou – AHK Romania

Receptia de Anul Nou – AHK Romania

„Strengthening Partnerships. Turn challenges into opportunities!”
Acesta a fost tema anului 2023, anuntata de Camera de Comert si Industrie Romano-Germane (@AHK Romania) cu prilejul Receptiei de Anul Nou.
In contextul actual, “transformarea provocarilor in oportunitati” reprezinta un mod de gandire extrem de sanatos si chiar necesar pentru evolutia fiecarei persoane fizice sau juridice.
La evenimentul organizat la Palatul Parlamentului, aproximativ 800 de reprezentanti ai companiilor, ai institutiilor statului si ai societătii civile, au pus bazele unor parteneriate puternice si au deschis noi orizonturi economice pentru Romania.
Suntem onorati că am contribuit la productia tehnica a acestui eveniment emblematic si cu o insemnatate deosebita pentru mediul de afaceri din tara noastra.
In anul 2022 “cu un volum al schimburilor comerciale de circa 40 de miliarde de euro, comertul bilateral intre Germania si Romania a atins o noua dimensiune”, așa cum a afirmat chiar presedintele AHK România, Andreas Lier.
Va multumim pentru increderea acordata si cu siguranta dorim sa ne revedem anul viitor, pentru a pastra traditia si a sarbatori parteneriatele sustenabile, bazate pe rezultate.

Share this post


Call Now Button