Premiile economiei româno-germane (ediția I) – 20 ani AHK

Premiile economiei româno-germane (ediția I) – 20 ani AHK

Acum 20 de ani a fost înființată Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România), iar momentul a fost marcat printr-o Gală care a premiat performanța!
Premiile economiei româno-germane (ediția I), au fost în premieră acordate mediului de business din România, de către AHK România.
68 de proiecte, de foarte bună calitate, au concurat în cele 4 categorii premiate de organizatori:
Business Excellence – premiu castigat de DAR Draxlmaier Automotive, cu proiectul „E-Mobility Transformation”(Transfomare în electro-mobilitate)
Our employees – our success – premiu castigat de Bosch Group Romania, cu proiectul „University Cooperation Program” (Program de cooperare universitară)
Responsability for the future – premiu castigat de E.ON România, cu proiectul Energy in Schools” (Energie în şcoli)
Innovation and new technologies – premiu castigat de Clariant Products Ro, cu proiectul “Producing advanced biofuels from agricultural residues” (Producerea de biocombustibili avansaţi din reziduuri agricole)
Suntem extrem de bucuroși că am reușit să realizăm o producție tehnică plină de culoare și efecte speciale, la nivelul proiectelor de succes prezentate pe această scenă.
Faptul că am făcut parte din echipa care a dat viață evenimentului este o mare reușită pentru noi! De abia așteptăm să creăm împreună alte evenimente de succes!

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *