Premiile economiei româno-germane (ediția I) – 20 ani AHK

Premiile economiei româno-germane (ediția I) – 20 ani AHK

Acum 20 de ani a fost înființată Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România), iar momentul a fost marcat printr-o Gală care a premiat performanța!
Premiile economiei româno-germane (ediția I), au fost în premieră acordate mediului de business din România, de către AHK România.
68 de proiecte, de foarte bună calitate, au concurat în cele 4 categorii premiate de organizatori:
Business Excellence – premiu castigat de DAR Draxlmaier Automotive, cu proiectul „E-Mobility Transformation”(Transfomare în electro-mobilitate)
Our employees – our success – premiu castigat de Bosch Group Romania, cu proiectul „University Cooperation Program” (Program de cooperare universitară)
Responsability for the future – premiu castigat de E.ON România, cu proiectul Energy in Schools” (Energie în şcoli)
Innovation and new technologies – premiu castigat de Clariant Products Ro, cu proiectul “Producing advanced biofuels from agricultural residues” (Producerea de biocombustibili avansaţi din reziduuri agricole)
Suntem extrem de bucuroși că am reușit să realizăm o producție tehnică plină de culoare și efecte speciale, la nivelul proiectelor de succes prezentate pe această scenă.
Faptul că am făcut parte din echipa care a dat viață evenimentului este o mare reușită pentru noi! De abia așteptăm să creăm împreună alte evenimente de succes!

Share this post


Call Now Button